Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur. Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.
Radio Ruby is een internationale online radio, hij brengt u muziek die vaak links wordt gelaten door reguliere zenders waaronder ook onze Vlaamse artiesten.Bart Anneessens Cops brengt nieuw duet op single.

Bartanneessensfoto.jpg

Geen enkele Vlaamse artiest is zo actief als Bart Anneessens Cops. Met zijn nieuwe single ‘Vrijdagavond’ brengt hij een duet met zijn streekgenoot Benny Michiels. Ambiance troef, zoals we van Bart gewend zijn.

Artsound studio verzorgde de opname van deze productie die verscheen op het Scorpion label en uitgegeven wordt door D & V.

Niet alleen in de showbizz laat Bart zich opmerken maar eveneens door zijn academische opleiding in Oxford en ook omwille van zijn politieke ambities. Bart is kandidaat burgemeester in de gemeente Sint-Pieters-Leeuw waar hij met een heleboel nieuwe initiatieven een vernieuwend beleid wil voeren.

Ondertussen staat hij zowat overal ten lande op het podium voor evenementen waar ambiance nodig is

Met zijn nieuwe single ‘Vrijdagavond’ voegt hij opnieuw een stevige troef toe aan zijn gevulde carrière.

cover:
Bart-anneessens-cops-vrijdagavond.jpg

Bibliografie:
Bart is een polyvalente man, zo heeft hij een diploma van economie onder de arm, is zanger en politicus.
Zijn ouders zijn vroeg overleden hierdoor groeide Bart op bij zijn grootouders.
Het doorzettingsvermogen en sociaal engagement heeft hij geërfd van zijn ouders. Het nauwe contact met de showbizzwereld bracht hem op het idee om zelf te gaan zingen. Tezamen met Bart uit Gooik, bracht hij zijn eerste singel 'Vive viva la vie" uit. Voor zijn tweede singel ging hij een duet aan met met zangeres Trisha. Het lied is een oud nummer uit de jaren zeventig van Paul Severs . Zijn zoon Christophe stak dit nummer in een nieuw kleedje.

Bijzonder is dat Bart zijn fysieke singels gewoon gratis uitdeelt, o.a. via de cafés in Sint-Pieters-Leeuw.


Meer info: https://www.facebook.com/bart.anneessens.7

 

0
0
0
s2smodern