Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur. Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.
Radio Ruby is een internationale online radio, hij brengt u muziek die vaak links wordt gelaten door reguliere zenders waaronder ook onze Vlaamse artiesten.De Vlaamse schlagerzanger Steve Tielens heeft een WK-lied gemaakt "Come on Belgium".

Stevecomeonbelgiumfoto.jpg

Dat zanger Steve Tielens niet verlegen zit om een stunt, wisten we al. Zo heeft hij al een lied gemaakt samen met Marc Coucke "Het is weer Couckenbak". Toen de voetbalbond beslist had om geen officieel lied te laten maken voor het WK, begon er bij Steve een lampje te branden. Mede onder impuls van enkele lokale supportersclubs creërde de zanger uit Boom een WK lied.
"Ik heb de tekst geschreven met hart en ziel, want het is voor "winners en niet voor losers". Maar ik deed het vooral voor de supporters die niet anders kunnen dan de match op TV volgen. Ook hoopt de zanger de nationale ploeg hiermee naar de wereldtitel te stuwen.
Om deze opdracht kracht bij te zetten riep Steve de hulp in van de bevallige fashionista Jill De Greef. Zij zou enkel fungeren als ambassadrice ,maar raakte zo enthousiast dat ze ook mee aanschoof bij het koor.
cover:
Stevecomeonbelgiumcover.jpgMet de sterke titel "Come on Belgium" is de ambiance al verzekerd.
Vanaf nu kan u het WK lied aanschaffen op Itunes en Spotify
Of te beluisteren bij Radio Ruby.

 

 

 

 (Albuy)

0
0
0
s2smodern