Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur. Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.
Radio Ruby is een internationale online radio, hij brengt u muziek die vaak links wordt gelaten door reguliere zenders waaronder ook onze Vlaamse artiesten.Matthijs Koning (van het Nedelanstalige lied) heeft nieuw single uit "Ik wil je Helemaal"

Mattijskoningfoto.jpg

"Ik Wil Je Helemaal" is een feel good song, waarbij zwoele zomeravonden het vuur aansteekt tot het uiten van liefdesverklaringen.

Als muziek zó door de aderen stroomt zoals dat het geval is bij de vermaarde familie Koning, dan is het niet vreemd dat Matthijs Koning als één van de nazaten, nu alweer jaren actief is als zanger/entertainer. Reeds op de middelbare school begon hij met zingen voor publiek en als hij later op het ereschavot eindigt bij een plaatselijke talentenjacht, gaat het ineens hard. Matthijs wordt al snel gezien als één van de grote aanstormende talenten van ons land. Anno 2018 heeft de nu 26-jarige Nederlandse Oosterhouter naast een album ook al vele singles opgenomen, en heeft hij zijn naam en muziek gevestigd binnen het circuit.

Cover:
Matthijs-Koning.jpgHet leven lacht me toe en ik lach terug, zo liet Matthijs weten tijdens de release van zijn in oktober 2017 uitgebrachte en zeer goed ontvangen single Hou Van Het Leven. Tijd dus voor een opvolger nu de zomer zich aandient. In samenwerking met Frank Verkooyen en zijn broer Koen, komt Matthijs nu met de zeer attractieve, catchy en trendy track; Ik Wil Je Helemaal. Het geheel is opgenomen en vervaardigd in The Boom! Music studio in Breda en komt uit via Nationale Artiesten Parade. 7 juli a.s. is Matthijs traditiegetrouw weer één van de optredende artiesten tijdens Oosterhout Live.. het evenement waar het jaren geleden alweer, allemaal mee begon voor de succesvolle Brabander! Vanaf 6 juni is ‘Ik Wil Je Helemaal’ van Matthijs Koning dus verkrijgbaar via de bekende kanalen: https://www.facebook.com/matthijs.koning

Videoclip:

0
0
0
s2smodern