Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur. Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.
Radio Ruby is een internationale online radio, hij brengt u muziek die vaak links wordt gelaten door reguliere zenders waaronder ook onze Vlaamse artiesten.Steve Bronco verenigt romantiek en country op nieuw album

b_800_600_0_00_images_artikelfotos_juni2018_Steve-bronco.jpg

Het verhaal van Steve Bronco begint ergens in de jaren ' 60. Al van jongs af aan was hij begeesterd door de muziek en vooral het country genre sprak hem meteen aan. Door allerlei omstandigheden moest hij zijn gitaar echter aan de haak hangen en hij verdween voor langere tijd van het podium. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Steve maakte een opgemerkte comeback in 2016 met een nieuw album. Intussen werd hij opgemerkt door de bekende producer Baldo, die hem meteen voorstelde om een samenwerking aan te gaan. Dit resulteerde in een nieuw album, waarop 15 nieuwe opnames prijken die zowel op cd als via download en streaming te verkrijgen zijn.

cover:

Steve-broncocover.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern