Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur. Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.
Radio Ruby is een internationale online radio, hij brengt u muziek die vaak links wordt gelaten door reguliere zenders waaronder ook onze Vlaamse artiesten."Wendy De Laat". Positieve vibe met release van nieuwe single "Iedere Dag"!

Wendydelaatfoto.jpg

Geluk, dat zit ‘m soms in iets heel kleins, dus laat je lekker gaan en dans heel je leven! Dit hoor je terug op de nieuwe single van Wendy de Laat. Dit liedje met zowel qua tekst als muziek hele positieve vibe, is alweer de zevende single van deze Oosterhoutse. De nieuwe en onbekende weg waarover Wendy nog sprak ten tijde van de release van haar debuutsingle ‘Zonder Jou’ in 2014, is voor de gezellige Brabantse ondertussen een meer bekende route geworden door haar vele optredens en uiteraard de promotieactiviteiten bij o.a. de radiozenders.

Wie Wendy graag aan het werk wil zien kan altijd terrecht in het Café/Hotel "In ’t Zonneke"! In haar eigen Oosterhout (Nederland Noord Brabant) presenteert Wendy de Laat op 23 juni a.s. haar allernieuwste single getiteld: ‘Iedere Dag’. Met Jeroen van Wijnen, Nick Koot en Mart Hoogkamer in de line-up, zal dat, een traditie ondertussen, weer een hele gezellige lancering gaan worden. Brabantse Wendy heeft met haar stem, haar charme en looks én met haar eigen liedjes die zij sinds 2014 op de markt brengt, zeker al naam gemaakt in het circuit. Zo is haar eind november vorig jaar uitgebrachte single ‘Dans Heel Je Leven’ meer dan uitstekend ontvangen door zowel publiek als de radiozenders in heel ons land. En dus werd gezocht naar een waardig opvolger. Wendy nestelde zich zoals vertrouwd bij Frank Verkooyen in The Boom! Music studio in Breda, om daar een opgefriste versie van een Nederlandstalige klassieker uit de tachtiger jaren op te nemen. De plaat bruist van gezelligheid en zal voor velen aanleiding zijn de dansvloer op te gaan zoeken! Wendy zal met deze door Nationale Artiesten Parade uitgebrachte single wel weer eens net zo succesvol kunnen worden als met de voorganger!

Biografie:
Van kleins af aan is het voor de uit Oosterhout afkomstige zangeres al een passie: ‘Zingen’!
Zodra Wendy gaat zingen, komt er iets bij haar los, maar vanwege haar verlegenheid,en niet het typetje te zijn dat graag op de voorgrond is, komt het niet in haar op om verder te gaan. Tot dat een paar jaar geleden, onverwacht op een avondje camping, Wendy in aanraking komt met de microfoon, en iedereen daar heel positief op reageert. Sindsdien is Wendy besmet met het virus ‘Zingen’ en gaat er met al haar passie voor! In 2014 trekt ze de stoute schoenen aan, en verschijnt haar eerste debuut ‘ZONDER JOU’, Waarvan ze de tekst zelf heeft geschreven. Inmiddels heeft Wendy haar draai bij Frank Verkooyen gevonden, en ligt haar 7de single al weer klaar, om uitgebracht te worden. Ook deze single is voorzien van haar eigen tekst. Ondertussen gaat het steeds beter met Wendy, en heeft ze al op een aantal mooie evenementen mogen staan zoals: Oosterhout Live.En van haar verlegenheid? .. Nou daar is niets meer van te zien! De altijd positieve goedlachse Brabantse, weet steeds weer opnieuw een gezellig sfeertje te maken, en steeds meer mensen met haar hart en ziel te raken en vooral te vermaken! (bron website Wendy)

CD cover:
Wendydelaatcover.jpgInfo CD Iedere dag:
Titel CD: Iedere Dag
Label: Nationale Artiesten Parade
Productie: The Boom! Music
Auteur: T. Peters
Arrangementen: F. Verkooyen
Website:http://wendydelaat.nl
Nu reeds te beluisteren bij www.radioruby.be

 

 

(Albuy)0
0
0
s2smodern