Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur. Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.
Radio Ruby is een internationale online radio, hij brengt u muziek die vaak links wordt gelaten door reguliere zenders waaronder ook onze Vlaamse artiesten.Bart Anneessens Cops single “Kijken” is nu uit.

Bartanneessensfoto.jpg

Bart Anneessens Cops laat er geen gras over groeien hij is sinds vorig jaar de actiefste Vlaamse artiest als het aankomt op het uitbrengen van cd’s. De  single ‘Kijken’ is zopas verschenen en laat Bart horen in zijn favoriete stijl van vrolijke Vlaamse meezingers en schlagers.

Ondertussen heeft hij de weg naar het podium gevonden  en is hij een graag geziene artiest op evenementen waar ambiance nodig is.
Eerder bracht Anneessens tezamen met de Pita Boys een lied uit voor op het WK Voetbal mee te brullen. Zelf noemden ze het geen voetballiedje, maar wel een echte WK-hymne.

Cover :
Bartanneessenscover.jpgBibliografie:
Bart is een polyvalente man, zo heeft hij een diploma van economie onder de arm, is zanger en politicus.
Zijn ouders zijn vroeg overleden hierdoor groeide Bart op bij zijn grootouders.
Het doorzettingsvermogen en sociaal engagement heeft hij geërfd van zijn ouders. Het nauwe contact met de showbizzwereld bracht hem op het idee om zelf te gaan zingen. Tezamen met Bart uit Gooik, bracht hij zijn eerste singel 'Vive viva la vie" uit. Voor zijn tweede singel ging hij een duet aan met met zangeres Trisha. Het lied is een oud nummer uit de jaren zeventig van Paul Severs . Zijn zoon Christophe stak dit nummer in een nieuw kleedje.

Bijzonder is dat Bart zijn fysieke singels gewoon gratis uitdeelt, o.a. via de cafés in Sint-Pieters-Leeuw.


Meer info: https://www.facebook.com/bart.anneessens.7

 

(Albuy)

0
0
0
s2smodern