Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur. Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.
Radio Ruby is een internationale online radio, hij brengt u muziek die vaak links wordt gelaten door reguliere zenders waaronder ook onze Vlaamse artiesten.Genkse tweeling gaat internationaal met remix van Robert Abigail

Robert-Abigail.jpg

Catchfire wou een remix voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en na lang zoeken kwam de remix van niemand minder dan Robert Abigail (bekend van onder meer The Mojito Song) als winnaar uit de bus. De track wordt gereleaset op 11 mei in thuisland België en op 18 mei in zowat alle andere landen. De song zal worden vertegenwoordigd op zowel de IMS (International Music Summit) in Ibiza (eind mei) als de MIDEM internationale muziekbeurs in Cannes (begin juni).

Ondertussen zijn de Genkse tweelingbroers net terug van een nieuwe songschrijfsessie in Engeland, die opnieuw een aantal prima nieuwe songs opleverde waaruit zeer binnenkort een nieuwe single wordt gekozen (release: begin augustus). Deze zomer wordt behoorlijk druk voor de olijke tweeling, want naast promotie voor de remix en zomeroptredens werden ze ook geselecteerd voor Song City 2018, een internationale songschrijfweek, waar alvast 3 bekende Amerikaanse artiesten aan deelnemen. Aansluitend gaan ze de studio in om terug een aantal songs op te nemen voor die nieuwe E.P. of misschien zelfs nieuw album waarmee ze in het najaar willen uitpakken. De remix van ‘DANGER’ zal verkrijgbaar en beluisterbaar zijn op niet minder dan 21 digitale platformen, waaronder uiteraard I-tunes, Amazon, Apple Music, Beatport, Deezer, Google Play, Juno, Napster, Spotify en Tidal.

0
0
0
s2smodern