Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur. Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.
Radio Ruby is een internationale online radio, hij brengt u muziek die vaak links wordt gelaten door reguliere zenders waaronder ook onze Vlaamse artiesten.Lindsay ‘Een verlangen te groot’

Lindsay.jpg

Zondag 29 april vierde Schlagerprinses Lindsay haar 10de verjaardag als soloartieste met een uitverkocht verjaardagsconcert in Geraardsbergen én de lancering van de unieke verzamelaar ’10 jaar Lindsay’. De cd verscheen in een reguliere en een luxe versie.

Op beide versies vind je de grootste hits van Lindsay, aangevuld met 5 nieuwe nummers, waaronder de single ‘Een verlangen te groot’ die Lindsay met Jan Smit schreef naar aanleiding van de geboorte van haar dochtertje Lisa-Marie. Ook nieuw is ‘7 x goed, 7 x slecht’, de meezinger ‘Niet voor even, maar voor altijd’, het heerlijke ‘Kleine prinses’, waar zangeres Mieke de tekst voor schreef én ‘Ware liefde’, Lindsay’s huidige single waarvoor Udo, Eva Jane Smeenk en Yannick Fonderie in de pen kropen.
De reguliere versie telt 18 tracks, de luxe jewelcase, inclusief een booklet met exclusief fotomateriaal van Lindsay, telt 24 nummers. ’10 jaar Lindsay’ is fysiek en digitaal te koop en is verschenen op het Top Act Music label van Universal Music.
Lindsay kreeg uit handen van Laura Lynn een speciale award voor de verkoop van meer dan 100.000 albums in Vlaanderen de voorbije 10 jaar. Lindsay scoorde 8 nummer één hits in de officiële Ultratop 50 én vijf van haar acht verschenen albums (waaronder 2 verzamelaars) zijn ondertussen goed voor goud.

Lindsay is nog steeds één van de meest succesvolle Vlaamse artiesten.

Cover CD:
Lindsay-cover.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Video:


Info DJ Wim Mees

0
0
0
s2smodern