Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur. Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.
Radio Ruby is een internationale online radio, hij brengt u muziek die vaak links wordt gelaten door reguliere zenders waaronder ook onze Vlaamse artiesten.Voormalig stem imitator "Michael Jackson", Arjen Geerts, brengt nieuwe Vlaamstalige single "Kampvuur" uit!

Arjen-Geerts-scouts.jpg

In 2017 bracht Arjen Geerts , een oud-leerling van de showbizz school, een lied op de markt rond het thema ouderverstoting. Het lied :" Mijn beste vriend" was in België en Nederland te horen en te zien op radio en TV. (oa Ment tv, Tv Oranje, Goud fm enz..)
Ook enkele organisaties die werken rond dit thema pikten het lied op.
Arjen is niet aan zijn proefstuk toe, hij schreef in het verleden al verscheidene eigen nummers. Maar de laatste jaren legt hij zich vooral toe op maatschappelijke geïnspireerde thema’s. Dit jaar maakte hij een nieuwe single over het thema “rouwen”. Het werd een eerbetoon aan zijn overleden vader.
Met dit lied wil hij aantonen dat men ook positief kan rouwen door leuke herinneringen op te roepen. De producer is opnieuw Jay Daghelet.
De muziek is funky disco/pop soul met invloeden van reggeaton, moombathon en geen slow zoals bij “mijn beste vriend”.
De nieuwe clip werd mede mogelijk gemaakt door de scoutsbeweging uit Terjoden waar Arjens vader een groot deel van zijn jeugd doorbracht. de zwart/wit beelden in de videoclip zijn flarden die Arjen zich nog herinnert van zijn vader bij de Oud Scouts.
Het lied is vrolijk en melancholisch tegelijk en kreeg dan ook de toepasselijke titel; "Het kampvuur" en werd uitgebracht  in de week van 23/04/2018.

Wat is de achtergrond van deze artiest?
Arjen is woonachtig te Haaltert en zag het daglicht in 1975.
Hij is afkomstig uit een muzikale familie waar iedereen wel een instrument bespeelt. Reeds op zes jarige leeftijd maakte Arjen al muziek.

Hij studeerde samen met gekende "Gunter Levi" aan de showbizzschool. Momenteel combineert hij de muziekcarrière met werk en studie als animator in de ouderenzorg. Als papa van drie kindjes is de agenda vaak hierdoor druk gevuld.
Toch hoopt Arjen terug te keren als volwaardig Performer, Zanger, Artiest, hij timmert aan deze weg onder impuls van zijn gezin.
Ondertussen hebben wij hier de nieuwe single "Kampvuur" voor u klaarstaan. Veel luistergenot...

Voor meer info kan u  terecht  via facebook…” Zanger Arjen” en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cover Single:
Arjen-Geerts-kampvuurjpg.jpg

Koop de single via Itunes:
https://itunes.apple.com/be/album/kampvuur-single/1375239578

 

 

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern