Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur. Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.
Radio Ruby is een internationale online radio, hij brengt u muziek die vaak links wordt gelaten door reguliere zenders waaronder ook onze Vlaamse artiesten.Frank Valentino is "Sterker Dan Ooit"!

Frank-valentino2.jpg

Sterker dan ooit is de nieuwe single van Frank Valentino. Opgenomen in The Globe Studio’s in een productie van Patrick Hamilton, tekst van Frank Valentino.
Sterker dan ooit is een stevig arrangement waar muzikanten zelf dol op zijn, verrassende vioolpartijen en swingend meeslepende blazers doen meteen denken aan een soundtrack van een decadente Hollywoodfilm. Live muzikanten hebben deze opname extra glans en drive gegeven.


De videoclip bij deze nieuwe single kan op z’n zachtst uitgedrukt verrassend genoemd worden.
Vernieuwend ook. Een passend scenario op maat van muziek en tekst.
Er is de videoclip-versie voor de gebruikelijke televisie uitzendingen en er is ook de ‘movie-versie’, met een volledige cast die bestaat uit 71 personen.

Frank Valentino 2018
2017 mocht een geslaagd jaar genoemd worden voor Frank Valentino. De hit “We slapen samen in m’n Cabrio” stond negen weken genoteerd in de officiële hitlijst. De opvolger deed het bovendien nog beter met maar liefst meer dan 14 weken notering in de Nationale Ultratop!
 

b_800_600_0_00_images_artikelfotos_april2018_Frank-valentino3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat zijn de plannen voor 2018 ! Naast de optredens ‘live on tape’ zijn er voortaan ook de optredens Live met THE BAND! Frank Valentino en kompaan Gino Kesteloot gaan voortaan ook samen op de bühne, met ondermeer Marc Vermeersch, Lieven Leplae, Blue Jerry… The MG Brothers

van ticket tot filmposter… alle layout werd verzorgd door Robin Verrecas

Info:
www.frankvalentino.com

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Videoteaser:

 

(Albuy)

0
0
0
s2smodern