Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur. Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.
Radio Ruby is een internationale online radio, hij brengt u muziek die vaak links wordt gelaten door reguliere zenders waaronder ook onze Vlaamse artiesten.Artiesten

Joe Leed stelt nieuwe single CD voor!

b_800_600_0_00_images_artikelfotos_september2018_Joe-leed1.jpg

Na een korte pauze is Joe Leed er terug met een fonkelnieuwe single: ‘Meisje uit een ver verleden’.
Dat het in een razendsnel tempo gaat, bewijst het feit dat dit de veertiende opname is in minder dan een jaar.
Joe wilde opnieuw een ‘beter’ Nederlandstalig product met inhoud.
“Het moest min of meer een voor velen herkenbaar verhaal worden en alweer bracht mijn samenwerking met producer Andy Free (die het nummer ook nu weer componeerde en van tekst voorzag) een nieuwe single voort: ‘Meisje uit een ver verleden’. Of het een autobiografische inslag heeft, laat ik graag in het midden”, lacht Leed.
Dit nummer is dus alweer een productie van Second Beat Productions, wordt ook nu weer uitgegeven door D &V en is te verkrijgen via alle internetplatforms!

Cover:
Joe-leed-2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Kurt Loorenz brengt nieuwe single uit.

Kurt-loorenz-foto.jpg

Met zijn nieuwe single ‘Als vriendschap liefde wordt’ is de Izegemse zanger Kurt Loorenz niet aan zijn proefstuk toe. Kurt staat al dertig jaar op de planken en bracht in al die tijd diverse single cd’s uit.
Hij heeft altijd een heel uitgebreid en gevarieerd repertoire gebracht,  waarbij hij niet alleen zijn eigen Vlaamse liedjes zong,  maar ook met veel succes het repertoire van Fats Domino en Roy Orbison vertolkte. 

Cover:
Kurt-Loorenz.jpg

Toen hij op 18-jarige leeftijd van start ging als artiest werd hij binst de kortste keren een gekend en gevierd streekartiest. Maar dat sloeg al heel snel over naar algemene bekendheid in Vlaanderen door zijn succesvolle deelname aan bekende tv-programma’s zoals Idool en X-Factor.
Met zijn cd ‘Als vriendschap liefde wordt’ zet hij opnieuw een belangrijke stap voorwaarts in zijn reeds gevulde carrière.

 

0
0
0
s2smodern

Phil Hunter brengt spankelene zomersingle uit!

Phill-hunter-bella-mia-foto.jpg

Phil Hunter zijn nieuwe single ‘Bella Mia’ past helemaal in de huidige zomerse sfeer,  met zijn aanstekelijk salsa ritme en hoog meezinggehalte. Een dikke kanshebber voor een stevige hitnotering.
De laatste paar jaar is Phil bijzonder actief als artiest en kon hij met al zijn singles rekenen op heel veel air play bij vrijwel alle grote en kleine radiostations.

Cover:
Phill-hunter-bella-mia-cover.jpg

In april verscheen zijn nieuwste album ‘Ik voel mij pico bello’,waarop 12 schitterende liedjes in diverse genres staan.  
‘Bella Mia’ werd geschreven door Jos Van Meer en wordt uitgegeven door D & V.

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Hugo Becks brengt duet uit met Krystl T ‘Spanish Eyes’

Hugo-Becks-ft-Krystle-T-foto.jpg

Met het overbekende ‘Spanish Eyes’ brengt Hugo Becks een opmerkelijk duet uit met Krystl T, ondertussen ook bekend als ‘The Voice of South Afrika’.
Krystl heeft Belgische roots in het Gentse Heusden maar is ooit met haar ouders uitgeweken naar Zuid Afrika waar ze heel wat optredens deed? Ondermeer samen met Helmut Lotti. Zij heeft zowat de hele wereld rondgereisd en kreeg ook meerdere nominaties en awards in USA.

Cover:
Hugo-Becks-ft-Krystle-T-cover.jpg
Thans is zij te horen op dit nieuwe duet met Hugo Becks die sinds zijn vorige single ook niet stilgezeten heeft. Hugo is naast zijn zangcarrière ook actief als acteur en was te zien in diverse nationale en internationale TV en filmproducties zoals Callboys, Familie, enz.
Terwijl ‘Spanish Eyes’ zijn intrede doet is Hugo Becks al volop bezig met de voorbereidingen van een nieuwe opname.

 

 

0
0
0
s2smodern

Kevin & Romina brengen nieuwe single uit

Kevin-en-Romira.jpg

Met het liedje ‘Leef in harmonie’ brengt het Middelkerkse duo Kevin & Romina hun nieuwe single op de markt. Een liedje waar je meteen vrolijk van wordt en dat andermaal laat horen dat dit duo uit het goede hout is gesneden om het helemaal te maken in de Vlaamse showbizz. In 2016 brachten zij hun allereerste duet uit met ‘Dinge Dong’, en sindsdien gaat het alleen maar in stijgende lijn met de carrière van Kevin & Romina die, niet alleen in de showbizz, maar ook in het echte leven een koppel zijn. Behalve het feit dat hun opnames zowat door alle radiostations worden geprogrammeerd heeft dit duo ondertussen ook al een stevige reputatie opgebouwd op gebied van live optredens waarmee zij over gans Vlaanderen te gast zijn. Op dit moment wordt er gewerkt aan een eerste ‘mini-album’ dat in het najaar verschijnt.
Het is Romina zelf die de tekst schreef van ‘Leef in harmonie’ dat door D & V op de markt wordt gebracht en verkrijgbaar is via alle belangrijke internetportals.

Cover:
Kevin-en-Romira-cover.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Peter Allan zet voet aan wal in Vlaanderen!

Peter-allan-lifeagift-cover.jpg

PETER ALLAN is sinds jaren een bekend platenproducer én zanger in het noorden van Engeland, maar wil nu ook zijn kans wagen buiten zijn landsgrenzen,  waarvoor hij aanklopte bij de Vlaamse uitgeverij D & V die zijn nieuwe single ‘Life’s a gift’ uitbrengt en internationaal promoot.
Peter runt zijn eigen Gold Rush Studio, waar hij niet enkel zijn eigen liedjes opneemt, maar ook voor andere zangers en producers aan de slag is.
Cover:
Peter-allan-lifeagift-hoes.jpgHet liedje 'Life's a gift', van de handen van auteur-componist Ken Warke, werd door hem opgenomen en zal in de maand oktober meedingen in de prestigieuze wedstrijd 'Tipperary International Song Contest'. Het nummer wordt uitgebracht op alle belangrijke portals voor download en streaming.

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern