Onze Vlaamse artiesten zijn ook een deel van onze Cultuur. Vandaar dat we op deze pagina aandacht besteden aan talenten uit onze streken.
Radio Ruby is een internationale online radio, hij brengt u muziek die vaak links wordt gelaten door reguliere zenders waaronder ook onze Vlaamse artiesten.Artiesten

Andy Bens komt met een heerlijk uptempo nummer !

Andy-Bens-een-nieuwe-dag-foto.jpg

Met een heerlijke uptempo single getiteld; “Een nieuwe dag” is het Belgische zangtalent Andy Bens een hele nieuwe commerciële weg ingeslagen! Ondanks zijn jonge leeftijd timmert Andy al een tijdje aan de weg als zanger. Hij bracht een aantal singles uit en had hiermee zijn eerste successen. Andy benaderde wederom Dave van Well ( Dutch Artist Music ) en vroeg hem om een gloednieuwe single te schrijven en produceren wat Andy al 15 jaar in zijn hoofd had zitten maar geen enkele producer zag dat zitten totdat hij het Dave liet horen en het een topnummer vond en produceerde de single in een vlotte en frisse stijl die precies bij hem past!
Cover:
Andy-Bens-een-nieuwe-dag-cover.jpg“Ik ben erg tevreden over het resultaat. Het is ’n supermooie single geworden!” zegt een enthousiaste Andy. Zijn nieuwe single heeft een hoog dansgehalte en heeft de titel; “Een nieuwe dag”. Over de tekst is ook goed nagedacht, zijn vader die kampt met een ongeneeslijke ziekte en 3 vrienden die Andy inmiddels

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Mayke Vanes brengt Vlaamse popsong op nieuwe single

Mayke-Vanes-foto.jpg

Op haar nieuwe single ‘Nooit zal ik vergeten’ horen we Mayke Vanes weer op haar best. Haar prachtige stem ligt perfect ingebed in een knap arrangement dat gespeeld wordt door professionele live muzikanten. Het is overduidelijk dat Mayke voor kwaliteit gaat,  waarbij toch ook mag gesteld worden dat haar muziek toegankelijk is voor een bijzonder breed publiek. Haar zangcarrière combineert zij met de bakkerij die zij samen met haar man runt in Wieze. Net als in de muziek wil ze daar ook dat kwaliteit en originaliteit overheersen, hetgeen enorm wordt gewaardeerd door de plaatselijke bevolking. ‘Nooit zal ik vergeten’ is van origine een Schots liedje dat Mayke op de kop tikte,  doordat zij veel contact onderhoudt met een Vlaams koppel uit Veurne dat sinds 2012 naar Schotland is uitgeweken.

Cover:
Mayke-Vanes-cover.jpgKoen Moeyaert (Bandit) zorgde voor opname en productie die werd uitgebracht door D&V en verkrijgbaar is als download en streaming bij alle belangrijke internet portals.

 

 

 

 

 

 

Nu ook te beluisteren op onze media partner, Radio Ruby:
www.radioruby.be of op WiHi radio zoeken naar: categorie Belgie -> Radio Ruby of via de app van google playstore -> Radio Ruby

 

0
0
0
s2smodern

Dimi Dylano nieuwe Full CD !

b_800_600_0_00_images_artikelfotos_juli2018_Dimi-dylano-foto.jpg

Dimi Dylano draait al een tijdje mee als artiest maar stapt pas nu door de grote poort van de Vlaamse showbizz met zijn eerste full-cd: ‘Mag ik dromen… ?’ Een veelzeggende titel van een ambitievolle zanger die zijn plaats op de Vlaamse podia wil veroveren.
Hij begon met optreden in de soundmixshow op 10-jarige leeftijd waar hij liedjes zong van Jantje Smit.
Tot op de dag van vandaag brengt hij tijdens zijn optredens nog steeds enkele liedjes uit dat repertoire. Zijn eerste full-cd bevat 17 liedjes waaronder ook het liedje ‘Dromen’ dat gelanceerd wordt als single.

Cover:
Dimi-Dylano.jpg
Heel opmerkelijk is dat er ook een Engelstalig liedje ‘Black is black’ opstaat. Een gevarieerde cd dus die moeiteloos zijn weg zal vinden naar de muziekliefhebbers.
Freddy Danau zorgde voor de productie van deze full –cd die uitbracht wordt door D & V.
Zowel op cd als via download en streaming verkrijgbaarNu ook te beluisteren op onze media partner, Radio Ruby:
www.radioruby.be of op WiHi radio zoeken naar: categorie Belgie -> Radio Ruby of via de app van google playstore -> Radio Ruby

 

 

0
0
0
s2smodern

KATE LANE BRENGT NIEUWE SINGLE UIT MET ‘SUPERHELD’

Kate-Lane-foto.jpg

Met haar nieuwe single ‘Superheld’ staat Kate Lane weer klaar voor een stevige hitparadenotering.

Het aanstekelijke, eigentijdse dansritme knalt stevig uit de boxen en staat garant voor euforische ambiance. Het is een opname die perfect past in de stijl van deze populaire zangeres uit Oudenaarde,  waar ze ook het bekende café ‘De Nieuwe Keizer’ uitbaat.

Het liedje klinkt meteen bekend in de oren want zangeres Xandee zorgde ooit voor de originele versie ‘1Life’ dat thans door Jos Van Meer in het Vlaams werd omgetoverd tot ‘Superheld’.

Cover:
Kate-Lane-superheld.jpgSinds zij eind vorig jaar haar full-cd uitbracht is haar zangcarrière alsmaar succesvoller geworden met een gevoelige toename van liveoptredens over gans Vlaanderen.

‘Superheld’ werd opgenomen in de Hallround studio van Christophe Severs en wordt uitgebracht door D & V, die het beschikbaar stelde voor download en streaming via alle belangrijke internet portals.

 

 

0
0
0
s2smodern

Roy Payne brengt nieuwe single uit met 'Que Sera Guanita'!

Roy-payne-foto.jpg

Met zijn nieuwe single ‘Que Sera Guanita’ is Roy Payne weer volop in de running in de Vlaamse showbizz. Dit liedje was in 1980 ook zijn allereerste vinyl plaat die een kassucces werd dankzij de enorme steun van de toenmalige Vrije Radio’s die op dat moment als paddenstoelen uit de grond schoten.
Roy werd binnen de kortste keren een graag geziene artiest op de vele wekelijkse vedettenparades die over het ganse Vlaamse land vele zalen lieten vol lopen. Volgend jaar staat Roy Payne 39 jaar op de planken en hij denkt er aan om een full-cd uit te brengen. Sinds vorig jaar draait hij weer heel goed mee als artiest dankzij zijn vorige single ‘Juanita’,  die tot de Vlaamse hitlijsten doordrong.Van zijn nieuwe single werd zopas ook een videoclip gemaakt die samen met de release van de single wordt uitgebracht.
Cover:
Roy-payne-cover-Que-sera-quanita.jpgQue Sera Guanita’ werd geschreven door Chris Peeters en Andy Free,  die ook de opname verzorgde. De single verschijnt bij D&V en is verkrijgbaar als download en streaming via alle belangrijke internet portals.

 

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

AmbiDance brengt elfde full-cd uit

Ambidance-frankfoto.jpg

AmbiDance (Frank De Swaef) is al heel wat jaren actief in de Vlaamse showbizz.
Zopas verscheen zijn elfde full cd onder de titel ‘Happy single(s)’ waar 14 tracks opstaan die eveneens verkrijgbaar zijn als streaming of download bij alle belangrijke internet portals.
AmbiDance creëerde doorheen de jaren een eigen stijl en imago dat uniek mag genoemd worden in Vlaanderen.
Zijn carrière is gestoeld op ‘ambiance’ en ‘dansmuziek’ waarbij hij eveneens vele typetjes vertolkt,   wat opgemerkt werd door diverse tv-stations,  waardoor  hij kleine rolletjes kreeg aangeboden in reclamepots en series zoals Wittekerke bij VTM.
De tijd dat hij als imitator van Michael Jackson gans Vlaanderen doorkruiste behoort al heel lang tot het verleden. Naast zanger, entertainer en acteur is hij eveneens de bezieler van ‘WithYou TV’,  een internetmedium waar al een massa Vlaamse en Nederlandse artiesten de revue passeerden.
Meer info: https://www.facebook.com/frank

Cover:
Ambidance-frank.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Nu ook te beluisteren op onze media partner, Radio Ruby:
www.radioruby.be of op WiHi radio zoeken naar: categorie Belgie -> Radio Ruby of via de app van google playstore -> Radio Ruby

 

0
0
0
s2smodern